Muvideo.net

Minggu, 17 Februari 2019 (13:53)

Muvideo.net adalah mesin pencarian video dan download video. Kami telah mengindeks jutaan video dari seluruh duniaIKLAN : Voucher Wifi.id Satu Bulan Hanya 20rb Klik Disini
Judul:Lovci na Zmajeve - Epizoda 7 (Sinhronizovano na Srpski)
Durasi:23 mnt 20 dtk
Dilihat:9.482x
Dipublikasikan:18 Januari 2018
Di Upload Oleh:Crtani Srbija
Sumber:Youtube

DMCA Report

Opis:
Lovci na Zmajeve je fantastična priča inspirisana drevnim vremenima, ali čija se radnja dešava u dalekoj budućnosti.
Vijekovi su protekli... Naša voljena bivša civilizacija, zbrisana plimom haosa, ne postoji više, osim kao blijedo sjećanje... Svijet je postao ogroman skup ostrva, raznih oblika i dimenzija. Svako od ostrva ima svojstvenu geografiju i klimu. Ostrva su u konstantnom kretanju, i povezana su visećim mostovima, koji su kako prastari, tako i veoma nepouzdani. Istorija čovječanstva je nažalost nastavila da prati svoj kurs, trnovitim putem brutalnog, kontradiktornog, nestabilnog, mučeničkog svijeta, punog neznanja, nalik na našu daleku prošlost, uz još veće veličanje glupih uvjerenja.
Ovaj nesuvisli svijet je uglavnom nastanjen beskrupuloznim barabama, sirotim seljacima, i nepismenim, glupavim vladarima.
Njihova glavna briga se vrti oko dvije stvari; jesti, i ne biti pojeden; jer je ovaj novi svijet zaražen opasnom kugom: sveprisutnim, užasno izgladnjelim mutiranim stvorenjima, koja pustoše svijet. Oni su poznati kao Zmajevi. Zmajevi su ispunili svaki ćošak i budžak ovoga svijeta. Vrsta ovih zmajeva ima nebrojeno mnogo, a svaka od njih je veoma opasna. Oni proždiru ovce i djecu, desetkuju ljetinu, istresaju noseve na drveće, ruše sela, vrše veliku nuždu na putevima, a svoje ogromne stražnjice brišu o travu na mirnim seoskim livadama (na onim livadama koje imaju travu, naravno). Prema zakonu ponude i potražnje, zanat lova na zmajeve je postao zanat od vitalne važnosti za preživljavanje ljudske vrste. Ali plemeniti vitezovi koji su usavršili borbu mačem su zaista rijetkost, a uzevši u obzir sve veće opasnosti ovoga posla, ljudi baš i ne naviru na vrata da traže posao. Naš serijal prati lude avanture LIAN-ČUA i GVIZDA, dva nerazdvojna prijatelja, lovca na zmajeve. Oni se ne bave ovim zanatom iz razloga slave ili bogatstva, oni se njime bave zbog prosperiteta.
Lov je zanat kao i svaki drugi, samo puno, puno opasniji: pazite se da se ne ukakite od straha, ili da ne završite kao ponoćna užina. Iz tog razloga, naši junaci ne bježe od metoda kao što su izdaja, udaranje ispod pojasa, ili brkanje prstom u oko. Njihov glavni cilj je da sačuvaju sopstvenu zadnjicu, i ako je to moguće, i zadnjicu svojih klijenata. Njihov put je svjetlosnim godinama daleko od onih u bajkama o princezama i vitezovima. Naši prijatelji putuju zemljom, pokušavajući da sklope ugovor. Prelaze nepoznate i neprijateljske teritorije i ugovaraju svoje usluge, kad god mogu... a dostupni su svačijem džepu, naročito ako je dubok.

(--► Ako ste zadovoljni 😍 kanalom PRETPLATITE se! ☝

(--► Kako biste znali kada stignu novi crtaći trebate uključiti NOTIFIKACIJU 🔔 i odmah ćete biti obavešteni ✉ kada se pojavi na kanalu.

(--► Ako ste zadovoljni crtaćima koje gledate dajte nam do znanja i ostavite PALAC gore. 👍

Download

Catatan : Jika video yang anda download berjudul videoplayback. Silahkan ganti judul video dengan ini Lovci na Zmajeve - Epizoda 7 (Sinhronizovano na Srpski).mp4 Format .mp4 bisa anda ganti sesuai format yang anda download.